ŠKOLNÍ DRUŽINAChyňava, 267 07 Malá Strana 158

Den draků, podrobnější informace

Milí rodiče,

Školní družina pořádá ve středu 23.10.24 od 13:30 do 16:30 společnou Drakiádu pro Vás a Vaše děti. Máme pro Vás připravené draky na dotvoření (domalování) a dorazit můžete v čase od 13:30 do 16:00 hod. kdykoliv, jak Vám to pracovní či jiné povinnosti dovolí. Cena jednoho draka je 100,- Kč, prosíme přineste si sebou hotovost, pokud možno přesnou.
Prakticky bude akce probíhat takto:
1. Čipem si pípnete u vchodu pro vyzvednutí dítěte.
2. Vychovatel uvolní Vaše dítě, to pro Vás dojde ke vchodovým dveřím a pustí Vás do školy. Za Vaše dítě již od této chvíle zodpovídáte Vy, případně vyzvedávající osoba (dorazit může klidně místo Vás babička s dědou či jiní příbuzní).
3. Ve vestibulu školy zjistíte, která z učeben je pro akci připravená (s největší pravděpodobností to bude třída 4. ročníku (hned vpravo vedle vchodových dveří) a možná i prostory školní jídelny (dle počtu účastníků).
4. Vyzvednete si draka, zaplatíte a již se můžete vrhnout na tvoření a malování.
5. Pokud budou vhodné podmínky pro létání, budete hned mít možnost na školní zahradě či na poli za školní zahradou vyzkoušet, jak dráček lítá. Pokud nám to počasí nedovolí, děti si vezmou dráčka domů a mohou si ho s Vámi vyzkoušet kdykoliv jindy, s tím, že až budeme vědět, že předpověď počasí bude hlásit příznivý vítr, dáme dětem dopředu vědět, aby si své draky zase vzaly do školy a zalétáme si s nimi společně v jiný den.
6. Akci „Den draků“ ukončíme v 16:30 (to znamená nejpozději prosím doražte do 16:00 hod, abyste si draka stihli dotvořit a užít.
Prosím o zpětnou vazbu, kdo z Vás se akce zúčastní a přibližně v jakém čase. Zároveň mi do poznámky napište, zda byste měli zájem přivést i např. mladšího sourozence. Počet objednaných draků je omezený, ale pokud bych dle průzkumu zjistila, že draci zbývají, prodáme Vám další kusy i pro sourozence.
Vaši odpověď očekávám nejpozději do středy 16.10. na adresu:
lenka.machackova@zschynava.cz
a děkuji za ni.
V případě jakýchkoliv dotazů se můžete na mě obrátit buď mailem nebo telefonicky.
Za tým Školní družiny
Lenka Macháčková
724 280 562